Mensen leiden

Wil je als leider ertoe doen?

Managers. Nodig?

De verantwoordelijkheid bij de professional leggen. Om klanten snel en op maat te kunnen bedienen. Dit vraagt minder managers en meer leiderschap. Leiders die richting geven, mensen verbinden en het ontwikkelen van talenten organiseren.

Ertoe doen

Wie ben ik als persoon en als leider? Wat zie ik als mijn opdracht? Als coach werk ik van binnen naar buiten. Eerst leiding geven aan jezelf, dan aan anderen en aan de business. Ik help professionals en leiders zichzelf te ontwikkelen. Met focus op mindset, houding en gedrag.

Praktijkleren

Door te leren in kleine groepen krijg je echte persoonlijke aandacht. Ik bied leerprogramma’s op maat. Met een effectieve cocktail van ‘off the job’ reflectie en ‘on the job’ learning. Een effectieve mix van intervisie, praktische theorie en oefeningen. Zodat je ertoe doet.

Diensten

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Management Development
  • Executive coaching

Ervaring

Leiderschapsprogramma voor ruim 70 leiders bij Wagenborg

Leiderschapsprogramma voor een woningcorporatie

Diverse programma’s op maat voor leiders en professionals

Kenmerkend voor de aanpak van Frank vind ik dat Frank een goede brug slaat tussen managementtheorie en mijn persoonlijke situatie. Het leiderschapstraject ging echt over mij. Tevens werd ‘mijn verhaal’ op een constructief kritische manier verbonden aan het verhaal van de andere twee managers die met me meeliepen in het traject. Tijdens het leiderschapstraject was Frank eigenlijk de facilitator van synergie.

Frank is een van die zeldzame mensen met een achtergrond in de techniek die tegelijkertijd ook gezegend zijn met een prachtige dosis creativiteit. Hierdoor weet hij een setting te creëren waarbij flexibiliteit een grote plek krijgt terwijl er tegelijkertijd een heldere leerlijn wordt uitgezet. Chapeau Frank!

Jan Lamberink

Manager Programma's, Red een Kind